menu

Duurzaam onderhoud in de omgeving Het Gooi

Een goed onderhouden woning met strak schilderwerk behoudt zijn waarde. Schilderwerk beschermt uw houtwerk en geeft uw woning een luxe uitstraling. Regelmatig onderhoud is daarom enorm belangrijk. J&D Schilderwerken werkt met het meerjarenplan van De Betere Schilder. Daarmee bent u verzekerd van een perfect onderhouden woning, en hoeft u er maarliefst 10 jaar lang niet naar om te kijken!

Hoe werkt duurzaam onderhoud?

Bij een Betere Schilder meerjarenplan betaalt u alleen voor uitgevoerde werkzaamheden. Wij inspecteren uw woning en in overleg met u maken wij een tienjarenplan op. Na uw akkoord zetten we uw huis van top tot teen stralend in de verf. Daarna worden de vervolgwerkzaamheden volgens het onderhoudsplan uitgevoerd.

Uw huis altijd stralend in de verf

Een perfect onderhouden huis is meer waard, en onderhoud verlengt de levensduur van uw woning. Regelmatig onderhoud is daarom belangrijk. Dankzij de regelmaat van een meerjarenplan voorkomt u onnodig hoge kosten aan bijvoorbeeld achterstallig onderhoud of houtschade. De ervaring leert dat u op deze manier maarliefst 20% bespaart! Bovendien ziet uw huis er altijd fraai uit. Wij gaan graag voor u aan de slag! Op die manier blijft uw huis jaren in topconditie, en u heeft er 10 jaar lang geen zorgen van!

Garantie en controle

J&D Schilderwerken biedt u de garantie dat de werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de hoogste kwaliteitseisen van het Betere Schilder keurmerk. U kunt na elke oplevering een uitgebreide beoordeling indienen – en wij zien graag positieve beoordelingen. Zo bent u er zeker van dat u altijd de beste service krijgt!

Altijd opzegbaar

Het tienjarenplan is elke dag opzegbaar. Het meerjarenplan is een vrijblijvend voorstel. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen, dan stellen wij voor u vrijblijvend een nieuw onderhoudsplan op. Ook kunt u het onderhoudsplan overdragen aan de nieuwe bewoners van het verkochte huis. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u!


Vrijblijvend een afspraak voor een offerte op maat!

Eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte door J&D Schilderwerken.

of neem telefonisch contact op 06 246 73 707