menu

Team J&D

Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, goeie en snelle service.

“Klein maar fijn.”

Wij zijn een bedrijf uit Nijkerk gerund door 2 broers. Jeffrey & Davey van den Brink. Met één dezelfde passie: Schilderen.

Davey: “Wij hebben J&D medio 2013 opgestart, nadat wij meerdere jaren ervaring hadden opgedaan bij een erkend schildersbedrijf, Wij hadden altijd de wens om met elkaar een bedrijf op te richten en besloten de wens in 2013 waar te maken.”

Jeffrey: “Ons doel is dat de klant tevreden is en jarenlang kan genieten van het geleverde schilderwerk. Daarnaast vinden wij dat de klant geen last moet ervaren tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dat heeft een positieve uitwerking”

Davey: “We merken inderdaad dat, dat een positieve uitwerking heeft we zijn in 2013 begonnen met z’n tweeën en zijn inmiddels uitgegroeid naar een klein bedrijf van 6 medewerkers. Of we ambitie hebben om groter te worden? Nee. We kunnen hierdoor garant staan voor 100% kwaliteit omdat we er zelf altijd bij zijn. ”

Jeffrey: “Doordat we werken met 6 medewerkers zijn we flexibel. Zit er een tijdsbestek aan een klus? Geen probleem regelen we dat die gehaald word doordat we kunnen schakelen om meer medewerkers op één klus te zetten. Met natuurlijk de kwaliteit die wij voor 100% garanderen. Ook hebben wij geen 9-5 mentaliteit, onze werktijden zijn meestal van 7:00 tot 16:30 en indien de klus af moet voor een bepaalde tijd werken we gewoon langer door ”

Kwaliteit: Wij werken zorgvuldig en gaan voor het strakste resultaat, het eind resultaat staat bij ons altijd op 1. Doordat wij werken met A-merken en materialen staan wij garant voor kwaliteit. Ook zijn wij aangesloten bij kwaliteitsorganisatie de betere schilder wij worden getoetst en gecontroleerd op ons werk. Ook hebben wij jaarlijks cursussen om ons te verbeteren en op de hoogte te blijven van de nieuwste schildertechnieken

Betrouwbaarheid: Wij hebben de Veluwse mentaliteit: afspraak = afspraak. Wij gaan voor een langere samenwerking met u als opdrachtgever vandaar ons meerjarenonderhoudsplan waarmee wij u volledig ontzorgen en u woning in topconditie houden.

Snelle service: Indien u ons belt, of een offerte aanvraag doet via de mail of WhatsApp maken we z.s.m. telefonisch een afspraak om een datum af te spreken om de werkzaamheden op te nemen op locatie. Hierbij adviseren wij vrijblijvend op kleur en materiaal. Na de kennismaking zorgen wij voor een gepaste en heldere offerte op maat en garanderen wij dat u die krijgt binnen één week. indien u akkoord gaat met de offerte proberen we de opdracht op zo snel mogelijke manier in te plannen wat u en ons past u krijgt altijd een richtdata. Wij nemen voor aanvang van de opdracht contact op over de afstemming kwa tijd en datum dat we de werkzaamheden beginnen.

Een uitstekend prijs/kwaliteit verhouding dus.


Ons team
Vrijblijvend een afspraak voor een offerte op maat!

Eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte door J&D Schilderwerken.

of neem telefonisch contact op 06 246 73 707