menu

Hét Schildersbedrijf in Wijdemeren

J&D Schilderwerken staat voor ouderwetse vakkunde, actuele kennis en hoogwaardig werk!
Wij zijn hét schilderbedrijf voor u in en rond Wijdemeren!

J&D Schilderwerken is hét schildersbedrijf in Wijdemeren

Zoekt u al een tijd naar ervaren schilders voor dat speciale schildersproject? Of wordt het tijd voor onderhoud? J&D Schilderwerken kan het netjes voor u regelen. Wij zijn er voor al uw binnenschilderwerk en buitenschilderwerk, maar we doen ook de reparatie van houtwerk, behangwerk en wandafwerking, en natuurlijk staan wij garant voor écht duurzaam onderhoud zodat u weer lang vooruit kunt. Wij helpen u graag verder, of het nu gaat om particuliere projecten of aannemerswerk in en rond Wijdemeren!

Snelle en volledige service

Wij vinden het belangrijk dat we snel voor u aan de slag kunnen als u ons nodig hebt. Dat verzekeren wij met onze snelle en betrouwbare service. In de omgeving van Wijdemeren kunnen we u dan ook snel van dienst zijn. Daarbij leveren wij volledige schilderservice; van advies betreffende kleur en onderhoud tot afwerking en de ideale oplossing voor ieder project!

Ervaring vereist? J&D Schilderwerken in Wijdemeren!

J&D schilders gaan altijd nauwkeurig en met de grootste zorg te werk. Ons personeel is vakkundig en professioneel, en kan u danzij hun ervaring de hoogste kwaliteit bieden. We hechten er waarde aan dat onze vakkennis up-to-date blijft, om u de beste en meest actuele oplossing voor ieder project te geven. Wij werken graag met u samen; uw wensen staan immers voorop. J&D schilders zetten altijd dat stapje extra om uw schilderproject helemaal naar tevredenheid uit te voeren!

De beste merken, hoogwaardige kwaliteit

Wij maken gebruik van de meer bekende en betrouwbare merken, zoals Polyfilla en Sikkens. Daar hebben we voor gekozen omdat we van mening zijn dat we alleen met de beste producten ons hoge kwaliteitstandaard kunnen waarborgen.Bovendien zijn deze producten geselecteerd op prijs/kwaliteit verhouding. Deze moet optimaal zijn, want wij willen goed én betaalbaar blijven.

 Neem gerust contact met ons op! Wij komen graag bij u langs in Wijdemeren om vrijblijvend advies te geven over uw schilderproject. Ook als u een offerte aanvraagt, zit u bij ons nog nergens aan vast!


Vrijblijvend een afspraak voor een offerte op maat!

Eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte door J&D Schilderwerken.

of neem telefonisch contact op 06 246 73 707